Groep roze

groep roze

Groep roze is een gezellige kleinere groep op de Blokpoelschool. We leren al best veel. De letters en cijfers worden zichtbaar aangeboden in de groep. De kinderen gaan werkjes maken die met de letter of het cijfer te maken hebben. Dit is leerzaam en heel leuk!  Een leerrijke omgeving vinden we daarom belangrijk. We werken met thema’s zoals bijvoorbeeld De Herfst. In de groep staat een herfstboom en een herfsttafel. Er wordt zoveel mogelijk gelabeld om taal zichtbaar te maken in de groep. Op deze wijze wordt de woordenschat vergroot. Door te kijken, voelen en/of te ruiken wordt de kleuter uitgedaagd tot leren!

De letterkast is een kast waarin voorwerpen uitgestald worden waar een bepaalde letter in voorkomt. Zo staat er een spiegel in omdat daar de letter S in zit.

Wij zijn een groep waar elk kind welkom is. Als het even niet zo goed gaat dan proberen wij er alles aan te doen om het kind weer in zijn eigen kracht te zetten. Als een kind zich veilig en prettig voelt geeft dat toegang tot ontwikkelen. Juf Kristel en juf Petra doen er alles aan om elk kind goed tot zijn recht te laten komen. Wie weet, tot ziens!

groep roze groep roze groep roze groep rozegroep roze