Ouderbijdrage

ouderbijdrageVoor extra activiteiten op school, zoals feesten, sportdagen, excursies en musea, vragen wij een bijdrage voor het ouderfonds. De school krijgt hier van de gemeente of het ministerie geen extra geld voor. Daarom is een bijdrage van de ouders noodzakelijk om bovengenoemde activiteiten mogelijk te maken. De ouderbijdrage is echter wel vrijwillig.

De betaling kan in twee termijnen: in september en in februari. De ouderbijdrage voor schooljaar 2017-2018 is € 40,-. Als u een laag inkomen of een uitkering heeft, kunt u via de gemeente een tegemoetkoming voor schoolkosten krijgen. Neem hiervoor contact op met de gemeente waar u woont. Folders voor Den Haag kunt u op school krijgen.

Daarnaast dienen ouders de kosten van vervoer voor het schoolzwemmen zelf te betalen. De kosten per jaar zijn € 22,- per kind.

Degene die een ooievaarspas hebben kunnen deze bij de administratie laten scannen, zodat de school een tegemoetkoming kan krijgen uit dit fonds.