Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 14.30 uur.
Woensdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Vanaf 8.00 uur gaat het hek open en zijn de leerlingen en ouders welkom op het plein, u kunt hier afscheid nemen van uw kind. Vanaf 8.15 uur zijn alle collega’s aanwezig op het plein om toezicht te houden.

schooltijden en vakantiesDe leerlingen komen vanaf 08.20 uur naar binnen. Bij de deur worden de leerlingen persoonlijk welkom geheten door een lid van het managementteam. Om 8.30 uur starten de lessen.

In de ochtend is er een kort moment om te eten/drinken en 15 minuten om buiten te spelen. Leerlingen blijven ook in de middagpauze op school. De middagpauze bestaat uit een lunch van 15 minuten en een speeltijd van 30 minuten.

Tijdens alle eet- en speelmomenten begeleiden de leerkrachten en onderwijsassistenten de leerlingen. Naast het ontspannende karakter van de pauze gebruiken we die tijd ook om de zelfredzaamheid, én de sociale en communicatieve vaardigheden te oefenen.

Een aantal dagen per schooljaar is de schooldag verlengd. Op de dag van de schoolreis is de schooltijd van 08.30 tot 16.30 uur. Hetzelfde geldt voor de meerdaagse schoolreis (het schoolkamp) van de schoolverlatersgroepen.