Logopediepraktijk Samenspraak

logopediepraktijk Samenspraak

Logopediepraktijk Samenspraak heeft een samenwerkingsverband met de Blokpoelschool. Graag stellen wij ons kort aan u voor.

Logopediepraktijk Samenspraak is een allround praktijk en bestaat ruim 10 jaar. Wij hebben verschillende vestigingen in Den Haag, Breda, Zoetermeer en Bergen op Zoom. De logopedisten die werkzaam zijn bij onze praktijk, staan allemaal geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en volgen regelmatig cursussen om hun kennis op peil te houden en te vergroten.

Wij hebben ruime ervaring met het behandelen van kinderen op de school. Het grote voordeel van een logopediepraktijk op een school is de mogelijkheid tot een nauwe samenwerking tussen de leerkracht / Intern-Begeleider en de logopedist, dit komt de kwaliteit van de behandeling ten goede.

Wij werken onafhankelijk van de school en zijn voor iedereen toegankelijk. We behandelen zowel onder- als na schooltijd. In de schoolvakanties zijn wij geopend en kunnen de behandelingen doorgaan.

De logopediste is aanwezig op woensdagen. U kunt bij haar terecht voor diverse klachten met betrekking tot spraak, taal, stotteren, afwijkende mondgewoonten, adem, stem, auditieve vaardigheden, gehoorproblemen, eet- en drinkproblemen en slikken. Behandelingen vinden uitsluitend plaats op verwijzing van de huisarts of een specialist.

Logopedie zit tot de leeftijd van 18 jaar in het basispakket van alle zorgverzekeraars en wordt volledig vergoed.

Wilt u uw kind aanmelden of heeft u een vraag? Dat kan op het telefoonnummer: 088 – 10 12 700. Aanmelden kan ook via onze website: www.jouwlogopedist.nl.